รายละเอียดวิชา

90642045

/

96642045

BE MY BEV.

เรื่องเหล้า

หลักสูตรไทย : 90642045

/

Inter Program : 96642045

Career Readiness Modules

กลุ่มทักษะ

Personal and Professional Skills

หน่วยกิต

3(3-0-6)

เนื้อหารายวิชา

เรียนรู้ประวัติศาสตร์และประเภทของเครื่องดื่ม หลักการพื้นฐานในการผลิตและการเตรียมเครื่องดื่มประเภทต่าง ๆ ประเภทและรูปแบบหลัก ๆ ของสุรากลั่น ปัจจัยที่ส่งผลต่อรสชาติสุรากลั่น วิธีการให้บริการเครื่องดื่ม การจับคู่เครื่องดื่มกับอาหาร และการถ่ายภาพเครื่องดื่ม

Learn the history and types of beverages; basic of principles of beverage production method; major types and forms of distilled spirits; factors affecting taste; beverage service procedure; food pairing; and food photography.

Skills
1. Analytical & Critical Thinking
3. Creativity
4. Interpersonal Skills
6. Active Learning & Learning Strategies
9. Communication
Course Syllabus
Gallery