รายละเอียดวิชา

90644052

/

96644052

COMMUNICATION IN THAI FOR CULINARY PROFESSIONALS

ศิลปะการสื่อสารสำหรับมืออาชีพด้านอาหาร

หลักสูตรไทย : 90644052

/

Inter Program : 96644052

Career Readiness Modules

กลุ่มทักษะ

Language and Communication Skills

หน่วยกิต

3(3-0-6)

เนื้อหารายวิชา

ฝึกการใช้ภาษาไทยในบริบทของธุรกิจอุตสาหกรรมอาหาร โดยเรียนรู้หลักการสื่อสารทั้งวัจนภาษาและอวัจนภาษา ความสำคัญของการสื่อสารในธุรกิจอุตสาหกรรมอาหาร ฝึกทักษะการฟังและการแสดงความคิดเห็นเชิงรุก การสื่อสารในโซเชียลเนตเวิร์คและการสร้างประสบการณ์การใช้ภาษาแบบสร้างสรรค์ในสถานการณ์เผชิญหน้าระหว่างผู้สนทนา (constructive confrontation) รวมทั้งการสื่อสารกับสื่อต่างๆ

Thai language; principle of communication (verbal and non-verbal), importance of communication in food catering and services; essential skills in active listening and discussion; communication in social network and constructive confrontation; practice in communication with patients, relatives and colleagues; dealing with the media.

Skills
4. Interpersonal Skills
6. Active Learning & Learning Strategies
7. Resilience, Stress tolerance & Flexibility
8. Leadership & Social Influence
9. Communication
10. Entrepreneurship & Startup
Course Syllabus
Gallery